E posibil ca Apple sa cumpere Tesla?

Aceasta saptamana are loc intrunirea anuala Apple si bineinteles, zvonurile nu incep sa apara. Desi Apple a inceput anul in forta cu un ceas revolutionar si cu un MacBook de 13.11 mm, zvonurile nu inceteaza sa roiasca in jurul companiei. Cel mai important zvon care umbla zilele acestea este legat de parteneriatul Apple – Tesla.

Bloomberg afirma faptul ca unul dintre actionarii Apple si-ar fi dorit sa cumpere Tesla prin compania Apple, insa deocamdata sunt doar zvonuri infirmate de Tim Cook. Poate ca este vorba despre o politica de “dus cu zaharelul” si de distragere de ala adevaratele tranzactii Apple.

Apple este cea mai puternica companie la nivel mondial din domeniul IT si are puterea financiara de a cumpara toate companiile auto de pe teritoriul SUA, nu doar Tesla. Zvonurile se leaga de Tesla pentru ca este masina care ar putea deveni masina Apple despre care toata lumea vorbeste in ultimul an. Lansarea Apple pe piata auto este doar o notiune de timp. Atunci cand ai bani, iti permiti sa investesti si sa revigorezi prin proiecte noi.

Deocamdata zvonurile raman zvonuri, desi cu siguranta exista colaborare intre cele doua companii, Tesla si Apple, lucru dovedit mai de mult.

Ramane sa asteptam mijlocul anului pentru a vedea in ansamblu ce se petrece cu aceasta masina Apple despre care s-au lansat atatea zvonuri in ultima vreme. Poate vom vedea o Tesla, poate vom vedea un soft Apple in Tesla, cine stie? Cu siguranta orice s-ar intampla, daca include marca Apple va fi de calitate si va fi un proiect “mind blowing”, cum am fost obisnuiti si pana acum.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply