Au aparut Steam Machines (3)

maingear-drift-steam-machine 3.1

Maingear Drift este o consola care ofera posibilitate de upgrade destul de facila, putem mentiona faptul ca designul o scoate in evidenta. Carcasa de aliminiu si colturile rotunjite o incardeaza printre cele mai frumoase console de pe Steam Store. Nu uitati ca indiferent catre care consola veti opta, abia din noiembrie le veti putea achizitiona. Revenind la Maingear Drift costa 850$ si se lauda cu un procesor de pana la Intel core i7 4690k, video GTX 980 sau Radeon R9 290X. Mai adaugam 16 gb ddr3 si ca medii de stocare pana la 1 tb ssd sau hdd normal mecanic de 6 tb.

material-steam-machine 3.2

Consola celor de la Material.net vine intr-o singura configuratie. Avem un procesor Intel Core i5 4440, o placa video cu overclock GTX 960 si cam atat. In acest moment nu se cunosc detalii despre memorii sau stocare. Trebuie neaparat sa mentionam ca vine intr-o carcasa marca Fractal Design. Pret: 900$.

 

Origin Omega incepe cu un pret de la 900$ si ajunge pana la 5000$. Aceasta unitate se afla la hotarul dintre consolele Steam middle class si se poate upgrada in toate chipurile datorita dimensiunilor relativ mari, aproape ca seamana cu un Media pc. Astfel, inauntru intra nici mai mult nici mai putin de 3 placi video GTX 980. Varful din punct de vedere al procesorului este la Core i7 4770k, mai avem 32 gb ram si atentie, 14 tb stocare pe hdd. Discutam aici despre configuratia de top, bineinteles. Trebuie sa mantionam faptul ca Origin Omega va veni cu doua sisteme de operare instalate, dual boot intre Steam OS si Windows…

Cam acestea ar fi consolelel Steam middle clas, pana in 1000$ si cred ca vor fi cele mai cumparate, mai ales   ca sunt upgradabile si dupa cum putem vedea, vin cu Windows la pachet. Continuarea cu cele mai scumpe console, variantele de TOP, o gasiti aici.

No Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.