Exista si fotograf de nunta accesibil

Cred ca putem cu totii sa cadem de acord asupra faptului ca nunta este cel mai important eveniment din viata noastra. Se unesc doua destine, doua suflete, doua drumuri devin unul singur. Prin nunta, iti asuguri alaturi o persoana care in ciuda tuturor greutatilor, va fi langa tine. Asa cum spune preotul “la bine si la rau”, nunta devine astfel o taina, una dintre cele mai mari taine ale crestinitatii am putea spune.

Atunci cand ai parte de un singur eveniment, iar acesta este cel mai important din viata ta, trebuie sa fii sigur ca angajezi oameni profesionisti care sa se ocupe de amintirile acestuia. Filmarile si fotografiile de la nunta nu trebuie lasate in seama oricui, cu atat mai mult cu cat in ziua de azi oricine se poate intitula drept fotograf avand in dotare un aparat foto foarte performant. Culmea este ca acesti amatori iti mai cer si o gramada de bani pentru a oferi calitate slaba… Am spus de multe ori si o repet: fotografia este o arta la care nu toata lumea se pricepe.

Putem gasi si un fotograf nunta accesibil care sa ne aduca si calitatea dorita? Bineinteles ca putem, insa trebuie sa triem cumva acesti fotografi care cer bani si nu ofera calitate. Se intampla in acest domeniu exact ce se intampla si in constructii, unde, doar cine nu a vrut dupa 1990 nu a devenit meserias. Cu alte cuvinte, domeniul constructiilor e plin de sudori care in timpul liber se ocupa si cu zugraveli, e plin de zugravi care in timpul liber sunt si sudori. La fel si in fotografie, e plin de oameni care printre altele se mai ocupa si cu fotografia.

Adevaratii artisti in acest domeniu al fotografiei traiesc din munca lor si atat. Nu mai au alte joburi si se pot concentra foarte bine pe ceea ce fac. E de preferat sa apelati la acesti oameni daca sunt in stare sa va dovedeasca faptul ca traiesc din fotografie. Cred ca este singura modalitate de a departaja adevaratii profesionsiti de amatorii de ocazie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.