Putine parfumuri bune mai sunt pe piata

Atunci cand vine vorba despre parfumuri, fiecare are o parere proprie, bineinteles ca diferita mult fata de cea a celorlalti. Valabil pentru o anumita marca de parfum, despre locul din care il cumperi sau magazinul online de unde se poate achizitiona, preturi, merita sau nu merita banii, persista sau nu si asa mai departe. Asemenea discutii se nasc adesea pe internet si mie unul mi se pare putin “in zadar”…

Atunci cand deschizi un topic pe un forum unde dezbati problema persistentei unui parfum, poate ca omiti din calcul faptul ca peristenta este in legatura directa cu PH-ul pielii dar si cu pretul de achizitie. Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna, din potriva. Am gasit un magazin cu parfumuri bune pe care vreau sa il fac cunoscut si voua. Ca si calitate sunt peste ce am reusit sa cumpar pana acuma de pe internet, unde nimeni nu iti prea garanteaza nimic. Asa e cand in oras nu mai exista parfumerii, esti nevoit sa iti incerci norocul pe internet. Uneori ai bafta, alteori nu, insa cel mai important este faptul ca atunci cand gasesti un furnizor serios, care vinde exact ce afisaza, poti sa respiri usurat.

Parfumul inseamna destul de mult pentru noi, oamenii. Ne place sa fim admirati si sa facem impresie buna. Inca din cele mai vechi timpuri, parfumurile au fost folosite pentru a stabili un etalon in societate. La fel se intampla si in ziua de azi, doar ca la scara mult diminuata si in alt context. Nu degeaba exista “parfumul preferat” pe care cu totii incercam sa il cumparam la un pret cat mai accesibil, insa nu dorim nici rabat la calitate. Trebuie sa fie totusi un compromis si un drum de mijloc p care sa il gasim atunci cand nu dorim sa calcam pragul parfumeriilor din oras, parfumerii in care stim cu totii ce adaosuri comerciale se practica.

Putine parfumuri bune mai sunt pe piata online asa ca aveti grija de unde cumparati, exista calitate acceptabila si la bani putini, insa trebuie sa stim unde sa cautam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.