Tratarea afectiunilor usoare fara medic

Romanii se tem de medic, asta e clar. Faptul ca nu au nici bani agraveaza situatia. Cei care au fost cel putin o data la medic stiu ca acolo trebuie sa te prezinti cu plicul cu bani pe care sa il pui in buzunarul doctorului. Asta e, e un sistem corupt ce nu mai poate fi indreptat. Cel mai bine este sa ne ferim de el, sa ne ferim de medici si sa prevenim toate bolile pentru a fi siguri ca nu vom fi niciodata nevoiti sa apelam la serviciile lor.

In cauzl in care totusi se intampla sa ne imbolnavim, daca afectiunile nu sunt grave putem sa incercam prima data ceva medicina naturista. De exemplu, gasiti niste sucuri bio aici, niste sucuri din extract de plante ce au puterea de a trata afectiuni gastrice, astm, tulburarile de somn, de memorie, infectii renale si asa mai departe. Acesta este avantajul tehnologiei in anul 2015, apar asemenea alternative pentru medicina traditionala care din pacate nu sunt asa de bine mediatizate.

O singura data am fost intr-un spital de stat si nu as vrea sa mai calc pe acolo in veci si o sa va spun imediat de ce. Am ramas internat 7 zile la spitalul judetean pentru o afectiune a ficatului pe care medicii din spital nu au reusit sa o trateze si nu au reusit sa ii identifice macar cauzele. Desi le-am dat bani, am iesit din spital la fel de “bolnav” cum ma internasem. Sa nu mai povestesc despre faptul ca am fost nevoit sa platesc de la seringa pana la perfuzie cu glucoza, desi eram asigurat al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Atunci, stai si te intrebi de ce sa iti mai incerci norocul cu medicina clasica atata timp cat ai alternative?

Fiecare trebuie sa ia cele mai bune decizii pentru sanatatea lui. Eu nu pot sa recomand sa nu va duceti la medic, poate spitalele din ale voastre orase sunt mai serioase de cat Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Doar va spun ca exista si alternative pentru medicina clasica, pe care ar trebui sa le incercam daca nu avem incredere in sistemul de stat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.