Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 este telefonul care ar fi trebui sa fie de fapt S5, toata lumea fiind dezamagita de plasticaraia ieftina a lui S5. S6 vine in doua variante, cu muchii normale ca toate telefoanele sau putin “ondulate”. S-a zis cu plasticul pentru acest telefon, S6 fiind construit in totalitate din metal si sticla. Modelul de baza vine in culorile alb, negru, auriu si turcoaz. Are o latime de 2.75 inch si este mai ingust de cat S5, fiind mult mai usor de folosit cu o singura mana.

Display-ul este ceva de vis, are 5.1 inch si o rezolutie ridicola de 2560 x 1440, cu o densitate de 577ppi. Atentie, telefonul nu are slot pentru card si nici baterie detasabila (de doar 2550mAh). Ca si capacitate, este disponibil in variante de 32, 64 si 128 gb. Camera este de 16 megapixeli.

Acuma, nu stiu cati dintre voi il veti cumpara, insa cu siguranta este mult peste S5 ca si design. Eu unul intuiesc un best buy pentru 2015 doar din cauza designului. Dupa display-uri arcuite, S6 o sa sparga piata cu un display cu muchii ondulate. Ramane de urmarit ce se va intampla dupa lansarea propriu zisa din aceasta seara.

galaxy s6 s6 4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.