Se amana din nou lansarea GTA 5 pentru PC

Cei care asteapta cu sufletul la gura aparitia variantei pentru PC a jocului GTA5 mai au de asteptat. Jocul in aceasta forma era anuntat pentru 24 martie, insa a fost amanat cu inca o luna aproape, pana pe data de 14 aprilie. In rest Rockstar anunta pentru 10 martie GTA Online.

In prima instanta, GTA pentru pc a fost anuntat pentru data de 27 ianuarie anul curent, la mai bine de un an si jumatate de la lansarea propriuzisa a jocului pe alte platforme. Cei de la Rockstar afirma ca au nevoie de foarte mult timp pentru a pregati aceasta varianta, fiind cea mai complicata si cea mai greu de pus la punct. Din aceasta cauza, lansarea a mai fost amanata inca o data pana in aprilie.

“Ne cerem scue adeptilor jocurilor pe PC din lumea intreaga, gammeri ce numara zilele pana la lansarea acestei versiuni, insa e nevoie de mai mult timp pentru a ne asigura ca jocul este finisat in cel mai mic detaliu pentru ca GTA5 si GTA Online sa se ridice la inaltimea asteptarilor” afirma Rockstar pe o postare pe blogul personal.

Drept recompensa pentru aceasta indelunga asteptare, cei care au comandat deja jocul vor primi inca 200.000 de dolari cash pentru a fi folositi in GTA Online. Din punct de vedere tehnic, GTA 5 va fi cea mai avansata versiune de GTA in istorie din punct de vedere al graficii, ruland la rezolutie de 1080p 60 fps chiar si pe monitoare 4k, suportand pana la 3 monitoare concomitent pentru o experienta exceptionala.

2 Comments

  1. Andrei Cenusa Mar 2, 2015
    • alex Mar 3, 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.