Ce credeti despre cursurile online?

Atunci cand esti “blocat” intr-un oras mic precum Severinul, nu ai alta alternativa de a avansa din punct de vedere profesional de cat cu ajutorul cursurilor online. Daca in Timisoara sau Bucuresti exista firme care organizeaza cursuri in materie de orice, in orasele mici nici vorba. Atunci, daca mediul online ramane ultima sansa, cum alegem cursurile cele mai bune?

Toata lumea a auzit de tutorialele Lynda, insa nu mereu gasesti exact ce ai nevoie acolo. Daca tot suntem in domeniul acesta IT, calculatoare, web, am ramas putin atintit asupra site-ului udemy.com. din cate am vazut, pare cel mai complet site de cursuri online, acoperind o gama larga de cursuri de la Business pana la Muzica, Limbi Straine, IT si Software, Design, Marketing si asa mai departe.

Daca o sa va uitati putin la numarul de “Students”, o sa vedeti cifre ridicole de genul 41.9k adica 41900 de studenti care au urmat acel curs. Intrebarea mea este daca acele cifre sunt reale si daca ati urmat vreunul aceste cursuri? Pentru ca vad ca nu sunt ieftine deloc. Preturile se invart intre free si 515 euro pentru un curs, asa ca nu stiu ce sa cred. Observ ca se elibereaza diploma de absolvire pentru cei care finalizeaza cursurile si nu stiu daca se poate face ceva cu ea.

Sa luam de exemplu The Complete Web Developer Course – Build 14 Websites… Acest curs are 76.5k students care cica au platit cate 213 euro de caciula pentru curs. Ce pana mea de afacere de milioane de euro e asta? M-as bucura daca ar veni cineva sa imi spuna daca a urmat ceva cursuri de la ei. Chiar m-ar interesa cateva cursuri si mi-e sa nu dau banii de poamana… Pentru noi, romanii, nu-s de ici de colo 213 euro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.