Cautati centre de implantologie doar in Bucuresti

Acesta este sfatul pe care il poate da un muncitor de provincie. M-am nascut si am crescut in Severin, asa ca imi pot da cu parerea despre ce inseamna serviciile in provincie. Am fost si in Bucuresti de cateva ori si pe alocuri mi s-a parut o alta lume. Nu e mare diferenta, insa e esentiala in locurile cu adevarat importante. Provincia are un renume prost in ceea ce priveste frunizarea de orice serviciu. Se spune ca in orasele mici au ramas doar cei incapabili de adaptare la calitate. Bucurestiul cere calitate si asta pentru ca are numele de “Capitala” a unei tari. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, orasele mari cu industrie puternica de obicei au reusit sa pastreze si un stadard de calitate.

Am fost sa caut centru de implantologie Bucuresti atunci cand am avut probleme stomatologice. Uneori, regret ca nu ma pot descurca intr-un oras cu 300 de mii de locuitori, insa ma bucur ca am reusit in final sa rezolv problemele. Atunci cand ai nevoie de implanturi dentare, trebuie sa te asiguri ca oamenii, dentistii, medicii care se vor ocupa de cazul tau sunt intr-adevar priceputi in ceea ce fac. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa in Severin nu am reusit sa gasesc nici macar un medic apt sa faca asemenea lucrari. Probabil ca din cauza preturilor, oamenii nici nu cer asemenea servicii. Preturile mari nu sunt vina medicilor, ci a sistemului in sine. Dupa cum stiti, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate nu deconteaza absolut nimic din aceste lucrari si foarte multi oameni sunt descurajati sa isi rezolve asemenea probleme. Nu e bine sa traim cu ele, trebuie rezolvate si Bucurestiul pana acum mi s-a parut unul dintre putinele orase in care ai sansa sa ti se ofere calitate cumulata cu garantarea rezolvarii problemelor de sanatate.

Eu nu pot sa recomand lucruri de care nu sunt sau nu am fost multumit, asa ca daca ma va intreba cineva vreodata incotro pentru implanturi dentare, cu siguranta il voi indruma inspre Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.