Cea mai buna metoda pentru desfundat canalul vine de la aquaactiv.ro

Cine sta la casa cred ca a avut de-a face macar o data cu infundarea canalului. La bloc e mai greu sa se intample caci retelele de canalizare sunt altfel concepute, pentru un volum mult mai mare. La casa insa, daca ai bafta sa fi si zgarcit la materiale atunci cand construiesti canalizarea, ai sanse mari sa ti se infunde dupa doar cateva luni de utilizare. Majoritatea se zgarcesc si contracteaza pentru construirea casei niste oameni slab pregatiti, oameni care bineinteles ca nu vor reusi niciodata sa proiecteze un sistem de canalizare asa cum trebuie sa sa aiba habar de calitatea materialelor folosite.

Saptamana trecuta am asistat la un episod destul de ciudat, unchiul meu ce abia terminase primul nivel al casei, s-a trezit cu canalizarea infundata. Degeaba s-a chinuit el vreo 4 ceasuri sa o desfunde, n-a fost chip… Pana la urma s-a gandit sa apeleze la o echipa specializata in asemenea lucrari, echipa ce s-a prezentat la fata locului cu toate sculele necesare plus o vidanja. Am ramas placut impresionat caci de obicei, oamenii sunt destul de superficiali cand sunt chemati sa rezolve o problema. Asa sunt romanii in Romania, afara am vazut ca isi maresc atentia in functie de venituri.

Unchiul meu i-a luat de pe Aquaactiv.ro. Desi e destul de inaintat ca si varsta, stie sa utilizeze un calculator si internetul. Iata ca de data asta chiar i-a fost in folos, altfel astepta mult si bine pana ajungea din vorba in vorba la cineva care sa fie in stare sa rezolve problema. Ma uitam la ei cu cat profesionalism lucrau, rezolvand situatia de criza in mai putin de jumatate de ora si asta cu tot cu echiparea oamenilor si strangerea sculelor dupa interventie. Cu siguranta vor avea succes daca vor continua in acest mod pentru ca pe piata de prestari servicii din Romania, despre oricare palier am discuta, exista un gol de serioztate imens. Cu alte cuvinte, rar gasesti pe cineva priceput si capabil sa iti rezolve problema, dar si serios in acelasi timp. Stim cu totii povesti cu meseriasi ce sunt obisnuiti sa ceara mai multi bani de cat face munca, sau obisnuiti sa ia banii inainte apoi sa nu mai vina la munca. Sa nu mai spun despre cei care iti strica in loc sa iti repare. Cautati intotdeauna seriozitatea, nu pretul. Cei care se zgarcesc de regula, in timp, cheltuie mai mult de cat cei cu dare de mana si asta e un lucru dovedit. Cel putin atunci cand construim nu trebuie sa tinem cont de “ieftin”, caci lucrurile ieftine nu tin. Canalizarea unchiului meu se va infunda din nou, fiind proiectata dupa ureche, insa macar acuma stie la cine sa apeleze atunci cand mai are necazuri. Mare atentie, unde nu-i cap, vai de picioare asa ca aveti grija cu cine ce construiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.