Prognoza de update pentru Windows 10

Decizia Microsoft de a lasa liber update la Windows 10 pentru cei ce au achizitionat deja o licenta de Windows 7 sau Windows 8 ar putea sa se concretizeze cu peste 350 de milioane de masini ce vor folosi acest sistem de operare in doar primul an de la lansare. Asadar, doua treimi din utilizatorii de Windows 8 vor trece la Windows 10 in primele 12 luni si stim cu totii de ce. Windows 8 este un sistem de operare destul de urat comparativ cu Windows 7. Windows 10 se vrea a fi o noua rampa de lansare in satisfacerea clientilor fideli Microsoft.

Cei care au Windows 7 vor trece si ei la Windows 10, insa intr-o masura mult mai mica. Dat fiind faptul ca diferentele de asemanare intre Windows 7 si Windows 10 sunt destul de mici, utilizatorii nu au motiv sa vrea sa scape de windows 7. Windows 7 ramane pana acum cel mai stabil si cel mai frumos sistem de operare Microsoft din prezent.

S-a ajuns la decizia de a da gratuit Windows 10 pentru a evita fragmentarea si de a incuraja folosirea unei singure platforme pentru developperi. Intr-un fel este ceva cat se poate de normal. Nimeni nu iubeste ideea de a da cate 100-200 de dolari la fiecate 2 ani, cand apare un nou sistem de operare.

Din punctul meu de vedere, Windows 10 este destul de complicat in acest moment. Are multe buguri si nu cred ca se vor rezolva toate acestea in mai putin de 12 luni…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.