Cat de mult conteaza materialismul intr-o relatie?

In ziua de azi, femeile sunt din ce in ce mai pretentioase. Putine mai sunt ceie care se mai uita la o amarata de floare… Pana la urma, floarea se ofileste in 3 zile si cine sa le mai aprecieze daca femeile au devenit reci si nepasatoare? Eu unul asa simt societatea contemporana, acaparata de Facebook si cultul frumosului. Femeile sunt din ce in ce mai disperate dupa frumusetea fizica si uita aspecte destul de importante legate de suflet. Va veni o vreme in care frumusetea o sa dispara, batranetea cam asta face, sterge frumusetea cu un burete… Si cu ce te vei alege atunci?

Am auzit multe chestii legate de fetele materialiste… Cativa amici ezita chiar sa ceara in casatorie pana nu fac rost de bani pentru verighete de aur sau platina. Mereu ii intreb: “pai bine mai, dar voi va casatoriti pentru ca simtiti sau din ce cauza?”. Nu concep materialismul infiltrat intr-o relatie. Casatoria se poate face si cu argint, nu numai cu aur. Uneori, un gest e mai pretios decat metalul in sine. Vezi aici verighete argint superbe. Pacat ca exista fete care sunt topite dupa metale pretioase scumpe, uita sa vada detaliile din lucrurile frumoase si ieftine. Viata nu se rezuma intotdeauna la bogatie si multe casnicii se destrama tocmai din cauza neajunsurilor. Nu spun ca femeia este prima care rupe relatia atunci cand nu mai exista bani, insa motivul acesta al neajunsului atat destul de puternic incat sa alunge iremediabil iubirea dintr-o relatie.

Stiu ca ne dorim cu totii sa aducem si luna de pe cer pentru cel sau cea la care tinem, insa fara materialism. Viata simpla e mai frumoasa atunci cand nu e conditionata de lucruri scumpe, atunci cand nu ne dorim lucruri imposibil de cumparat momentan. Materialismul nu are ce cauta intr-o relatie si daca totusi exista, sa nu fie distructiv. E bine sa ne dorim mai mult, e bine sa ne dorim peste ce avem pentru ca visele trebuie indeplinite, insa nu e vine sa conditionam o relatie atunci cand nu ni se ofera un obiect scump. Am vazut atatea exemple…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.