Automobilul celor de la Apple ar putea fi produs in cele din urma

De ceva vreme, zvonurile referitoare la masina Apple sunt privite cu destul de mult scepticism, insa daca stau sa ma gandesc mai bine, o companie cu o asemenea putere financiara nu ar trebui privita cu scepticism. Am vazut in articolul trecut cum a reusit Apple sa devina cea mai puternica companie din lume prin cativa pasi mici dar importanti facuti de aceasta, asa ca nu e de mirare ca vreo cativa angajati Apple lucreaza in secret la acest vehicul electric. Proiectul este numit “Titan” si se spune ca r fi vorba despre o dubita.

Se zvoneste ca pentru acest proiect ar fi fost angajata o echipa de la Mercedes Benz a laboratorului Silicon Valley desi nimeni nu vrea sa confirme. Unii spun ca aceasta directie ar fi fost atacata dupa ce rivalii de la Google s-ar fi apucat la randul lor sa dezvolte in secret un astfel de automobil. Cu toate acestea, zvonuri sau nu, cu siguranta daca ceva se petrece cu strategiile Apple, vor trece ani buni pana vor aduce pe piata un produs finit.

E posibil ca Apple sa se joace doar cu aceste tehnologii si cu aceste proiecte pentru a aduce dispozitivelor sale imbunatatiri precum o durata mai mare de viata a bateriei, insa echipa implicata in acest proiect e formata din membrii deloc putini numerosi, ceea ce subliniaza seriozitatea proiectului in sine.

Ideea ca Apple sa devina un fabricant in lumea auto este privita cu mult scepticism din cauza faptului ca Apple nu isi fabrica singura propriile telefoane, ce sa mai zicem de o masina? Stim cu totii ca Apple este fabricat de Foxconn aproape in intregime.

Ce va fi la final, nimeni nu stie. Insa exista si posibilitatea ca Apple sa semneze un pareteneriat cu o companie auto care sa-o scoata pe piata produsul, lucru pe care il cauta si Google in acest moment. Din cate stim, Google a dust deja tratative cu Ford, GM si Toyota si inca este indecisa daca va construi singura masina sau va furniza softul si tehnologia altora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.