Un tanar din SUA isi impusca colegul de clasa apoi face un SELFIE cu cadavrul

Intamplarea are loc in Statele Unite bineinteles, unde Maxwell Marion Morton in varsta de 16 ani a fost acuzat de crima de gradul intai, omucidere si posesie ilegala de arma. Morton si-a impuscat colegul de clasa Ryan Mangan in fata dupa care a facut o poza cu cadavrul, poza care a ajutat politistii ulterior sa ajunga la criminal.

Oamenii legii spun ca Morton si-a facut un slefie cu cadavrul folosind aplicatia SnapChat, o aplicatie smartphone care permite userilor sa trimita mesaje foto care dispar dupa trimitere din telefon in cateva secunde. Insa, baiatul care a primit selfie-ul cu cadavrul a salvat poza inainte ca mesajul sa se stearga automat. Apoi, mama tanarului care a primit poza cu cadavrul a sunat la sectia de politie din Westmoreland County.

Morton recunoaste crima abia dupa ce politia ii perchezitioneaza casa si se gaseste un pistol de 9mm ascuns in treptele din subsolul casei.

Referitor la selfie, politia spune ca au primit si ei acea poza ulterior, iar aceasta descrie victima stand intr-un scaun cu o urma de glonte pe fata si un tanar de culoare facand un selfie dintr-o pozitie care include si victima in cadru. Numele pozei era “Morton

Se intampla destul de des in SUA ca hotii sa fie prinsi dupa ce acestia fura telefoane mobile pe care le folosesc la selfie, uitand probabil ca pozele vor fi uploadate automat in contul proprietarului de drept al dispozitivului.

Primele audieri in cazul Morton vor avea loc pe data de 19 februarie 2015, iar inmormantarea lui Ryan Mangan va fi maine, 10 februarie, la Sacred Heart Church, 504 Cowan Ave., Jeannette

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.