Merg romanii la masaj erotic?

Romanii nu stiu daca merg, insa strainii cu siguranta. Diferenta de mentalitate intre noi si europeni este colosala. Nu are rost sa mai dau exemple, caci acestea vorbesc de la sine. Cred ca am fost cu totii prin tari ca Germania, Olanda, Franta chiar, unde vezi cuplurile intrand in sex shop-uri fara nici cea mai mica urma de rusine. In strainatate, tema aceasta a “placerilor” este ceva destul de comun. Nu exista prejudecati sau oameni care sa se uite ciudat la tine daca discuti despre sex sau subiecte apropiate.

Romanii sun fiinte pudice. Au fost crescuti de un comunism dur, plin de violenta care nu dadea voie la discutii pe astfel de subiecte. Am ramas cu acea frica imprimata in mentalitate. Uneori asta cred, asta cred atunci cand vad prejudecati. Avem o mentalitate colectiva in continua dezvoltare, asa ca e destul de dficil sa pretinzi ca ai mentalitate de vestic. Vesticii sunt personaje aparte, catre care tindem si noi. Pai cand vine englezul in Romania si cauta pe Google aici erotic massage Bucharest, iti vine sa-ti faci cruce. Mie nu mi se pare nimic ciudat si o sa va explic in cele ce urmeaza de ce.

In primul rand, masajul erotic este o metoda foarte buna de relaxare si de a scapa de stres. Strainii au inteles foarte bine acest aspect si au inteles ca nu e nimic de ras atunci cand auzi ca X sau Y au calcat pragul unui asemenea salor. Totul se rezuma la puterea celui din jur de a intelege situatia. Traim niste vremuri atat de stresante si atat de agitate, incat e musai sa incercam pe cat posibil sa scapam de stresul acumulat la serviciu. Siguranta zilei de maine reprezinta pentru multi o problema si un factor de stres. Asa a ajuns Romania dupa 25 de ani de capitalism, degeaba se mai cauta acuma vinovatii pentru cele petrecute in aproape 3 decenii. Romanii trebuie in primul rand sa inteleaga faptul ca nu e in regula mentalitatea plina de prejudecati si sunt de parere ca daca am schimba pe ici pe colo aceasta mentalitate, cresterea economica si traiul mai bun in Romania ar veni de la sine. Deocamdata, toate pleaca de la modul nostru de a gandi, un mod invechit si de neinteles pentru straini.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.