Conditia femeii in scoietatea anului 2015

Femeia incepe sa se schimbe. Odata cu avansarea noastra ca societate, femeia incepe sa se desprinda de activitatile casnice de gospodina si sa devine egala barbatului din toate punctele de vedere. Ca oameni, femeia si barbatul bineinteles ca trebuie sa fie egali, insa, atunci cand discutam despre o casnicie, stim cu totii de la parinti cum stau treburile: barbatul este cel care se duce la munca si aduce bani in casa, barbatul este cel care comanda in casa, femeia este cea care gateste, face curat, creste copii si este supusa barbatului.

Ei bine, in ziua de azi lucrurile nu mai sunt intocmai. Femeia vrea sa fie independenta, nu mai suporta sa i se ordone, nu mai suporta sa i se spune ce sa faca. Femeia vrea sa aiba o cariera si nimeni/nimic nu trebuie sa ii perturbe acest drum. Femeia din ziua de azi este genul care dupa ce isi atinge scopurile initiale, nu renunta la a-si stabili altele si mai importante. Cu alte cuvinte, femeia din ziua de azi a devenit un stalp de incredere pentru barbat, insa si dovada ca familia nu mai inseamna ce insemna candva.

Cred ca stim cu totii femei cu bani, femei bogate, femei care sunt bogate dar nu prin casatorie, nu cu banii altora.. Nu, discutam despre femeile care fac afaceri cot la cot cu barbatii, despre femeile care intrec in inteligenta majoritatea barbatilor. Ei bine, aceste femei nu mai pot sa alcatuiasca familia ideala. Astfel, apar imprejur bonele care cresc copiii, apare bucatarul care gateste si menajera care spala si face curatenie prin casa. Ceva rau in asta? Depinde… la prima vedere nu. Daca ai bani si iti permiti sa platesti asemenea personal trebuie sa o faci. Castigi ori timp liber pentru relaxare, ori timp pentru a produce alti bani. Insa ce familie mai e asta? Intreb si eu din postura unul barbat ce isi doreste o gospodina, nu o femeie de afaceri…

Femeia anului 2015 are la dispozitie tehnologie si creativitate. Dati un click aici ca sa vedeti despre ce vorbesc. Industria aceasta a frumosului ofera femeii secolului 21 sansa sa dezvolte o afacere, sansa sa fie independenta si sa traiasca departe de casnic. Internetul devine un suport din ce in ce mai important pentru femeile ce doresc sa porneasca o afacere, devine un suport foarte important pentru promovarea diverselor produse si servicii. E normal ce se intampla, cu totii ne dorim bunastare indiferent de sex, iar munca fizica in ziua de azi nu prea mai atarege cum atragea o data. Se pot face bani si fara sa culegem capsunile altora, iar femeia anului 2015 a inteles destul de bine acest aspect, incercand sa il exploateze la maxim pe toate caile posibile.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.